Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nygårdsgaten Legesenter DA
Trygg, vennlig og tilgjengelig
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetDr. Jørgensen er lyttende og kunnskapsrik. En god fastlege jeg føler meg trygg med.
Klinikken som helhet er servicevennlig.
Vanskelig
Lege: Axel Heienberg SkrevetHan er vikar for min fastlege. Han hjelper ikke med å få en vanlig sykemelding. Det hjelper ikke at man forklarer ting.
Engasjert, trygg og god
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetJeg har hatt Helena som fastlege gjennom hele studieperioden i Bergen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun er virkelig en som lytter, gir råd og følger opp. Jeg er så takknemlig for hennes trygghet i en tøff periode.
Trygg og behagelig
Lege: Vegar Vangen Flå SkrevetEn flott lege, følger opp, tar tid og lytter til pasienter, alltid smilende. Har anbefalt til mine venner.
Ærlig, trygg og flink til å forklare
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetVi (Jeg, min mann og vårt barn) har hatt Helena i 4 år, og er veldig fornøyd. Hun sier ting som de er på en fin og forklarende måte. Hun lytter til bekymringer og spørsmål, og er flink til å henvise dersom hun ikke har kompetanse på området.
Hun er faglig oppdatert, og tør også å utfordre spesialistene dersom hun mener de har tatt et valg som ikke er faglig forankret.
Bunnsolid lege.