Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegene Moss
kald og usympatisk
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetEtter en omfattende mislykket ryggoperasjon i 2017 flyttet jeg til Moss og så meg nødt til å bytte fastlege.
Jeg opplevde liten forståelse for min helsetilstand .Da jeg spurte om hun kunne være behjelpelig med en lege attest grunnet en pågående NPE erstatningssak var svaret nei.
Hun har gitt klar beskjed om at tidligere sykdomshistorie er irrelevant, og har ingen interesse av å sette seg inn i min situasjon pr d.d
Denne legen virker tynget av tidspress og smiler sjeldent.
Flink, seriøs og forståelsesfull
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetHan er flink til å se pasienten og til å lytte. Han tar deg på alvor og finner gode alternativer og løsninger til problemene jeg har kommet med, både fysiske og psykiske. Anbefales på det sterkeste.
Hvet hva hun gjør
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetHun eren sympatisk og flink lege. Er blitt sendt til mange viktige undersøkelser og prøver jeg skulle fått for lenge side, uten at andre leger ikke har brydd seg. Nå får jeg den hjelpa jeg trenger.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetDen beste legen man kan ønske seg, på alle mulige vis.Han lytter,gir seg tid og gir den beste behandling og oppfølging.
Ikke lys på kontoret?
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetLite hjelp å få. Hun virker deprimert, lyset har vært av inne på kontoret hennes de siste 2 gangene jeg har vært der. Er veldig sentralt, det er kjekt. Jeg leser kommentarer her og mange er storfornøyd men, det virker som at noen få av oss har veldig dårlig erfaring. Så rart. Jeg skal bytte lege fort. Trenger en som iallefall har litt lidenskap for arbeidet.