Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brannstasjonen Legesenter
Varm, kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Oda Elisabeth Fossdal SkrevetHar et utrolig godt førsteinntrykk av Oda. Bare hatt ho som lege i noen uker, men allerede nå merker jeg hvor forståelsesfull hun er for en tilstand som ikke alltid er en selvfølge for alle å takle på en god måte. Anbefaler hun som fastlege.
Menneskekjenner
Lege: Oda Elisabeth Fossdal SkrevetOda er en «one of a kind» fastlege. Allerede fra første legetime hos henne opplevde jeg at hun så meg for den jeg er - både fysisk og psykisk. Hun følger meg opp på en måte som skiller seg fra andre leger jeg har hatt. I tillegg til å svare på spørsmålene mine osv, så setter hun av tid til å snakke noe mer om hvordan jeg har det. Hun er en utrolig god lytter, og utstråler både omsorg og trygghet - dette kombinert med en tydelig og kunnskapsrik stemme. Videre opplever jeg henne som grundig og nysgjerrig. Hun strekker seg langt for å trygge meg, noe jeg setter umåtelig stor pris på!
Oda anbefales på det sterkeste!
En fornøyelse å gå til lege denne gang
Lege: Elisabeth Solveig Vaugelade Berg Lohre SkrevetHun hadde den utstrålingen og kommunikasjonen som gjorde at jeg tenkte at her vil jeg være!Står uten fastlege f.t.men blir jeg hennes pasient, tror jeg at jeg vil være svært godt ivaretatt.Et solid førsteinntrykk altså.
Dyktig lege som lytter og tar en på alvor
Lege: Elisabeth Solveig Vaugelade Berg Lohre SkrevetFøler meg veldig godt ivaretatt av Elisabeth. Hun lytter til hva som blir fortalt og tar problemene på alvor og henviser videre til spesialister der det trengs. Veldig fornøyd.
Trygg og imøtekommende fastlege
Lege: Elisabeth Solveig Vaugelade Berg Lohre SkrevetDette er en lege som virkelig tar deg på alvor. Hun lytter og stiller gode spørsmål. Hun er faglig dyktig, men er også ærlig på sine begrensninger, hvilket oppleves veldig trygt. Føler meg godt ivaretatt med henne som fastlege.