Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randaberg Medisinske Senter AS
En av de beste legene i Norge
Lege: Thomas Helvig SkrevetUtrolig god lege som lytter, prøver å forstå problemene til en. Forsøker detsom er best på pasienten i samråd med personen. Imøtekommende og samarbeidsvillig. Kommer aldri til å skifte lege.
God lege
Lege: Einar Skeivik SkrevetLytter til deg og tar seg tid til pasienten. Sender deg videre til spesialister hvis han ikke klarer å finne ut av det
Fantastisk lege
Lege: Thomas Helvig SkrevetEn lege som har tid på å høre på deg, og som er godt forberedt når du har time, er effektiv i sit arbeide, og imøtekommende
TID FOR EN NY LEGE
Lege: Einar Skeivik SkrevetKom akkurat fra kontoret hans. Men han snudde meg selv om jeg hadde en avtale jeg mottok via sms. Det var viktig at jeg snakket med ham fordi jeg har mye vondt. Han viste ikke engang interesse. Uhøflig kundeservice også. De tar nesten aldri telefonen eller ringer deg tilbake. Synd
Forståelsesfull og dyktig!
Lege: Thomas Helvig SkrevetHan er den eneste legen av mange jeg har hatt som forstår seg på psykiske problemer og kjemper for ens sak. Er i tillegg veldig flink til å samarbeide med egne kollegaer, skole, NAV og terapeuter (alle instanser som er i ens liv).
Jeg reiser med glede med kollektiv fra Sandnes til Randaberg for denne legen.
Ekstremt forståelsesfull, godt humør og kjemper på for å komme til roten av problemet - både for psykiske og fysiske ting. Veldig flink til å tilpasse for ens behov også.
Dette er en lege jeg vil beholde så lenge som mulig.
Anbefales STERKT !!!
LGBT vennlig.