Oslo Endoskopi AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer920 97 217920 97 2 ...
Trondheimsveien 184 0570 Oslo

• Gastroenterolog og indremedisiner
  • Gastroenterolog og indremedisiner

Siste vurderinger av Oslo Endoskopi AS

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Desmond O'Leary Skrevet

Desmond og Hilde er helt fantastiske møtekommende og vennlige mennesker. Man føler seg godt ivaretatt og får god informasjon hele veien. Man blir tatt imot i døra, evt. venter noen minutter på et venterom, deretter inn i et før-undersøkelsesrom der man ligger i en seng. Der blir man informert om hva som skal skje av Hilde, før hun følger deg inn til undersøkelsesrommet. Der får en god informasjon og råd til hva en selv kan gjøre for å lette undersøkelsen. Etter undersøkelsen får man ligge i før-undersøkelsesrommet, før en får inngående informasjon om funn av undersøkelsen. Den skriftlige informasjonen kunne ha vært noe forenklet, samtidig som den er svært utfyllende og omfattende.
Desmond og Hilde er svært dyktige fagpersoner, samtidig som de er helt fantastiske mennesker.

har veldig hyggelig inntrykk

Lege: Desmond O'Leary Skrevet

hei, jeg har vært Gastrokopi undersøkelse i dag hos Desmond O'Laery og har vært veldig fornøyd med undersøkelse takk.

Helt uten smerte

Lege: Desmond O'Leary Skrevet

Hei, var hos Oslo Endoskopi 6.mai 2020, flinke folk, jeg hadde en god opplevelse fra begynnelsen til slutt med inngrepet, kjente ingen ting før jeg plutselig var ferdig. Tusen takk, mvh

Proffesionelle og formidler trygghet

Lege: Desmond O'Leary Skrevet

Når man kommer til Oslo Endoskopi blir man tatt meget godt imot. Grundig informasjon om hva som skal skje. Undersøkelsen er absolutt ingenting å grue for, merket nesten ingen ting til selve undersøkelsen. Meget god informasjon etter undersøkelsen. Går jevnlig til koloskopi og kan anbefale Oslo Endoskopi. Ingen tvil om at disse kan det de driver med!

`Trygg og kunnskaparik

Lege: Desmond O'Leary Skrevet

Jeg kan gi den beste anbefalingen til å besøke O`Leary`.
Jeg føler en behagelig atmosfære allerede ved mottagelsen.
De tar pasienten på alvor og gir oss det beste.
Undersøkelsen går tryggt og effektivt. Jeg har besøkt
O`Leary flere ganger og har ikke hatt noe problem med undersøkelsen. Han viser tydelig at han kan det han holder på med. Jeg føler meg i trygge hender. Ønsker ikke bytte lege