Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjorbekk Legesenter
Trygg , empatisk og omsorgsfull.
Lege: Kristian Øie Pedersen SkrevetJeg opplever denne legen som høyst profesjonell. Ber andre om råd når det er nødvendig . Ikke redd for ikke å kunne alt. Lytter oppmerksomt til pasient.
Legen er ikke rask til å skrive ut sykemelding og heller ikke til å skrive ut medisiner. Det gir meg trygghet for at det blir gjort vurderinger som er gjennomtenkt.
Relasjonen opplever jeg som en stor del av behandlingen.
Det kan bli noe venting på venteværelset , men heller det enn en lege som ikke tar nok tid til pasientene sine.
Ett godt medmenneske
Lege: Rein Holanger SkrevetNøye kunnskapsrik god å prate med følger godt opp
Tar prøver lytter og blodtrykk måling
Veldig nøye når førekort skal fornyes
Føler att jeg blir veldig godt tatt vare på
Utrolig hyggelig, flink og lett å snakke med
Lege: Jan Arild Rørvik SkrevetFulgte opp kjempebra, nøye i vurderinger, tok min uro på alvor og tok heller en test for mye enn for lite. Han fulgte opp alle prøver, henviste der han følte hans kunnskap ikke var dekkende nok (altså til spesialister), og var lett å snakke med. Følte meg møtt på en god måte, og ikke overkjørt noen gang. Han kom inn i en vanskelig periode for meg, etter lang tid på venteliste, men han behandlet meg med respekt og hjalp med det han kunne bidra med, noe som betyr mye.
Dyktig doktor!
Lege: Kristian Øie Pedersen SkrevetUtrolig dyktig med hva han driver med! En lege som tar seg god tid til deg. Lytter, har omsorg og tar mange tester og henviser videre.
Jeg er veldig fornøyd med denne legen.
Engasjert
Lege: Kristian Øie Pedersen SkrevetSer deg og er interessert. Tar seg god tid og leser deg godt når du ikke klarer å fortelle alt som er vanskelig.
Takknemlig for at han er min og barna sin lege. Føler oss ivaretatt.