Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand Legesenter ANS
Flott lege.
Lege: Georg Arild Smedsaas SkrevetSympatisk, vennlig og dyktig. Undersøker grundig og følger opp. Veldig serviceinnstilte sekretærer som får en til å føle seg som en velkommen gjest når en kommer inn døra, uansett hvor mye de har å gjøre. Anbefales!
Rask diagnostikk
Lege: Bodil Karin Aasvang Olsen SkrevetImponerende evne til raskt å stille en diagnose som ved senere utredning viste seg å holde mål. Veldig takknemlig for hjelpen og forståelsen rundt min diagnose. En super lege !
God på diagnostikk!
Lege: Bodil Karin Aasvang Olsen SkrevetHun finner raskt ut hva som feiler deg og ordner opp med videre undersøkelser. Ringer tilbake når man vil ha tak i henne. Kan bli venting på venterom,men slik må det vel bli når man får den tiden man trenger inne hos henne.
Bare positivt.
Lege: Per Olav Voje-Johansen SkrevetIkke minst tar han barna og deres helse på alvor,og nøler ikke med å henvise videre. Effektiv,dyktig,og man kommer alltid inn på tiden. Det siste er spesiellt viktig når man har med barn.
Fantastisk lege!
Lege: Bodil Karin Aasvang Olsen SkrevetHun har alltid god tid. Har hjulpet meg fra jeg var liten. Hun er svært lett å snakke med og en man kan føle fullstendig tilitt til. Hvis jeg skal si en negativ ting er det den lange ventetiden for å komme inn til henne og ventetiden på å få en time. Men det er ikke så negativt at ikke det er godt for noe. Alle får den tiden de trenger hos henne og hun er rettferdig.
Hun kan anbefales på det sterkeste!