Stallbakken Legesenter DA

Stallbakken 1 2005 Rælingen

Siste vurderinger av behandlere ved Stallbakken Legesenter DA

Elendig kommunikasjon

Lege: Torunn Larsgaard Austlid Skrevet

Vært hos henne et par ganger. Dårlig kommunikasjon, sa flere merkelige ting om årsaken til mine plager etter å ha snakket med meg i maks ti minutter. Valgte henne aldri som fastlege, men min egentlige fastlege deler listen sin med henne. Skal aldri tilbake, og står nå på venteliste for å bytte fastlege.

Bryr seg om pasienten

Lege: Kathrine Hovland Skrevet

Lege og medmenneske som er meget omsorgsfull og som har spesiell bra å ha vedrørende min kones sykdom. Har bestandig tid til oss pasienter

Beste legen

Lege: Kathrine Hovland Skrevet

Utrolig dyktig,omsorgsfull, alltid punktlig ,hyggelig, forståelsesfull,tar seg god tid til pasienten og følger deg godt opp. Raskt svar på pasientsky og telefon. Trygg og god på svangerskapsomsorg, med ultralyd kontroll.
Kommer aldri til å bytte lege.
Alle som jobber på stallbakken er hyggelig og man føler seg alltid godt ivaretatt.

Kunnskapsrik.

Lege: Ken Le Van Skrevet

Fastlege som har mye kunnskap. Blir fulgt godt opp. Er trygg! Bruker også kommunikasjon på mail. Er veldig fornøyd med å ha han som fastlege.

Dårlig

Lege: Ken Le Van Skrevet

For å få henvisning til en spesialist som jeg brukte fra før, må bestilles time. Det er kun for å si hei og ha det og at legen skal tjene penger for den timen som var bestilt. Dette har skjedd flere ganger. Skal bytte fastlegen som vil hjelpe og ikke bare se på konto.