Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor
Meget dyktig
Lege: Sindre Ask Soldal SkrevetBeste legen jeg noensinne har møtt.
Imøtekommende, forståelsesfull, dyktig, flink med ungdom (med spesielle behov).
Bedre lege skal man lete lenge etter.
Ung og Usikker
Lege: Sindre Ask Soldal SkrevetVentet en halv time før jeg kom inn, Oppleves utrygg: usikker ,jeg kom med løsninger selv, synes han var lite engasjert , avbrøt timen midt i for å gå ut å ordne noe, kom tilbake og husket ikke oppfølging fra sist gang , virker forvirret , oppleves uerfaren
Trygg og pålitelig
Lege: Per Kjetil Dalane SkrevetDen beste legen jeg har hatt på 40 år,har ingenting annet en lovord om denne legen.
Du blir tatt på alvor,han er veldig flink til å lytte og veldig flink til å ringe opp hvis jeg ber om det.
Han ser på hele sykdomsbildet og henger seg ikke opp i detaljer.
Han gjør alltid sitt ytterste for å hjelpe meg på best mulig måte.
Har aldri følt meg så ivaretatt av noen andre leger,så jeg kan så absolutt anbefale per Kjetil som fastlege.
Arrogant
Lege: Knut Fredrik Aamdal SkrevetHar lite empati og virker arrogant. Han var vaktlegen den ene gangen jeg skulle til vaktlegen var det han som tok meg imot. Men så fikk jeg høre at det var dårlig bruk av vaktlegen selv om jeg fortalte at jeg føler meg dårlig og har virkelig veldig vondt. Men han mente at jeg kunne vente uten noen problem. Følte meg som en idiot da jeg gikk ut.
Føler meg godt ivaretatt - det er så trygt
Lege: Knut Fredrik Aamdal SkrevetJeg har hatt Aamdal som fastlege i flere år og har bare gode ord å si om han. Jeg føler seg ivaretatt og tatt på alvor. Han ringer for å følge opp dersom det er nødvendig, og henviser videre ved behov. Han er god til å forklare, og tar seg tid til detJeg kunne ikke vært mere fornøyd. Jeg går glad hjem når jeg har vært hos ham, han er alltid hyggelig.