Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor
Styr unna
Lege: Christine Omestad Hodnemyr SkrevetEn lege som ikke henviser videre, skal «fikse» alt selv men gjør ikke noe, og ser ikke selv når kunnskapen hennes ikke strekker til. Overlater pasienten til seg selv og sier vi ser det an etter hver time.
Aldri vært borti en så uprofesjonell lege.
Det sies at de yngre legene tar mer tak i ting ifht utredning og hjelp, dette stemmer ikke med denne legen.
Er aldri hos legen ved mindre jeg må, selv med tydelig tegn på at jeg er syk føler jeg at jeg må trygle om hjelp.
Oppgitt mann som er på venteliste hos ny lege
Dyktig og empatisk
Lege: Anne Margrete Hetland Vik SkrevetSvært fornøyd. Bli alltid tatt på alvor og sender henvisning hvis hun ser det er en nødvendig. Har vært mye syk det siste året , føler meg godt ivaretatt
Dyktig lege
Lege: Tom Mannermaa Rynning SkrevetDette er en dyktig lege, som lytter og tar en på alvor. Jeg er glad for jeg bytte til denne fastlegen, og anbefaler han på det sterkeste om du vil ha ny fastlege.
Fantastisk fastlege
Lege: Karina Vatne Udø SkrevetKarina er en utrolig god fastlege, som man har tillit til. Hun ser behov, har omsorg, gir trygghet og mest av alt kan gi en realty-check når man trenger en. Hun har vært min og mine barns fastlege i 10 år, og er alltid er god å komme til når det er bekymringer. Hun tar meg alltid på alvor med god omsorg. Veldig heldig som har henne. Anbefales virkelig!
Styr unna
Lege: Bjørn Erik Egeland SkrevetHold dere unna han her.
Jeg går på medisiner for hårtap.
Han sa til meg at denne medisinen er farlig og jeg burde slutte med dem.
Han forklarte aldri hvorfor så jeg nektet.
Hva slags lege sier at medisiner generelt er farlige ?? Medisin er medisin , for noen er det riktig for andre er det ikke.
Det jeg fikk får hårtap er nødvendig for meg, hvorfor i all verden han vill få meg av dette skjønner jeg ikke.
Har også gått til han for flere problemer og han hører ikke noe serlig på meg.