Vennesla legekontor

Sentrumsveien 41 4700 Vennesla

Siste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor

Jordnær og smilende

Lege: Tone Aske Dale Skrevet

Opplever Tone som en lege som ser meg, forstår meg, og leser meg. Veldig hyggelig og smilende! Tar tak i ting, og følger opp. Utrolig flink på å gi beskjed på prøvesvar uansett om alt ser fint ut eller ei.

En meget dyktig lege

Lege: Knut Fredrik Aamdal Skrevet

Har hatt Aamdal som fastlege i flere år. Har i løpet av denne tiden opplevd han som en svært dyktig og samvittighetsfull lege.

Arrogant og kunnskapsløs

Lege: Kristian Melvik-Styles Skrevet

Gikk til denne legen etter langvarige ryggsmerter som etter forklaring fra kiropraktor og fysio, er betennelse i ryggrad/ryggmarg. Fikk voltaren som ikke hjalp mot dette som da tydeligvis «99% utelukker noe mer svar fra røngten». forklarte han igjen, på andre legebesøk at det virkelig er noe galt da jeg har beveget meg nok til at det IKKE kan skyldes lite aktivitet som jeg fikk til svar sist. Får samme svar igjen, og oppleves som lite betrodd av lege, og at røngten er bortkastet.

Brukte også maks 2-3 min av den 10minutters timen jeg hadde fått til å forklare dette, men fikk ikke lov til å ta opp flere ting jeg ønsket å spørre om,fordi jeg var 1 min for sen til timen. Det skulle altså vært nok tid til å kunne ytre flere, eller hvertfall en ting til når jeg først hadde legetime, men da måtte jeg bestille NY time.
Utrolig lite hjelp fra denne legen!

Verdens beste lege

Lege: Ellen Lynghei Skrevet

Ellen var vikar for min fastlege over en lengre periode. Hun er den absolutt beste legen jeg noen gang har truffet. Tar deg på alvor, ser hele deg og er virkelig genuint opptatt av deg som pasient og menneske. Dedikert og godhjertet!

Beste legen!

Lege: Gunnar Mollestad Skrevet

Gunnar er den beste legen jeg har møtt. Han er forståelsefull og støttende samt. han forholde seg rolig ift. alle "sykdommene" "jeg tror jeg har fått."
Hvis det er noen symptomer på sykdommer eller noe annet bekymringsfullt så har jeg blitt sendt videre til spesialist. Vær gang har Gunnar hatt riktig og jeg har tatt feil :)

Du er best!!