Amalia Carli

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer932 61 112932 61 1 ...
Terapeutene Majorstuvn 36 0367 Oslo

Siste vurderinger av Amalia Carli

Dyktig og ivaretakende

Psykolog: Amalia Carli Skrevet

Jeg har hatt ukentlige timer hos Amalia. Hun har viser omsorg og god forståelse for sine pasienter. Amalia har hjulpet meg med å få bedre psykisk helse. Hun er veldig dyktig og har livserfaring, noe som har bidratt til mer refleksjon hos pasienten. Hun er lett å prate med og viser interesse under samtaler.

Veldig fornøyd.

Psykolog: Amalia Carli Skrevet

Veldig fornøyd med Amalia. Føler meg trygg , sett og hørt hos henne. Hun dveler ikke med fortiden men har mye fokus på at man skal komme videre og heier på deg.

Erfaren og klok

Psykolog: Amalia Carli Skrevet

Jeg har hatt veldig gode timer hos Amalia Carli. Hun hjelper meg til raskt å se hvor skoen trykker og akseptere meg selv. Veldig godt og trygt å snakke med et menneske som både har lang livserfaring og lang erfaring som terapeut - og som også er svært kunnskapsrik.

Eksepsjonell terapeut!

Psykolog: Amalia Carli Skrevet

Dr. Amalia Carli er en eksepsjonell terapeut som har forbedret mitt velvære betydelig. Hennes profesjonelle tilnærming og rolige oppførsel skapte et trygt og støttende rom for meg til å utforske mine tanker og følelser. Takket være hennes veiledning har jeg fått en dypere forståelse av meg selv og utviklet større selvtillit i livet mitt. Jeg anbefaler Dr. Amalia på det sterkeste til alle som søker medfølende og effektiv terapi.

Fornøyd

Psykolog: Amalia Carli Skrevet

Fornøyd, hjelper med ulike problemer og ser hva som er viktig å fokusere på, kan snakk om det man selv føler for