Om vurderingeneSiste vurderinger av Amalia Carli
Dyktig og ivaretakende
Psykolog: Amalia Carli SkrevetJeg har hatt ukentlige timer hos Amalia. Hun har viser omsorg og god forståelse for sine pasienter. Amalia har hjulpet meg med å få bedre psykisk helse. Hun er veldig dyktig og har livserfaring, noe som har bidratt til mer refleksjon hos pasienten. Hun er lett å prate med og viser interesse under samtaler.
Veldig fornøyd.
Psykolog: Amalia Carli SkrevetVeldig fornøyd med Amalia. Føler meg trygg , sett og hørt hos henne. Hun dveler ikke med fortiden men har mye fokus på at man skal komme videre og heier på deg.
Erfaren og klok
Psykolog: Amalia Carli SkrevetJeg har hatt veldig gode timer hos Amalia Carli. Hun hjelper meg til raskt å se hvor skoen trykker og akseptere meg selv. Veldig godt og trygt å snakke med et menneske som både har lang livserfaring og lang erfaring som terapeut - og som også er svært kunnskapsrik.
Eksepsjonell terapeut!
Psykolog: Amalia Carli SkrevetDr. Amalia Carli er en eksepsjonell terapeut som har forbedret mitt velvære betydelig. Hennes profesjonelle tilnærming og rolige oppførsel skapte et trygt og støttende rom for meg til å utforske mine tanker og følelser. Takket være hennes veiledning har jeg fått en dypere forståelse av meg selv og utviklet større selvtillit i livet mitt. Jeg anbefaler Dr. Amalia på det sterkeste til alle som søker medfølende og effektiv terapi.
Fornøyd
Psykolog: Amalia Carli SkrevetFornøyd, hjelper med ulike problemer og ser hva som er viktig å fokusere på, kan snakk om det man selv føler for