Om vurderingeneSiste vurderinger av Amalia Carli
Eksepsjonell terapeut!
Amalia Carli SkrevetDr. Amalia Carli er en eksepsjonell terapeut som har forbedret mitt velvære betydelig. Hennes profesjonelle tilnærming og rolige oppførsel skapte et trygt og støttende rom for meg til å utforske mine tanker og følelser. Takket være hennes veiledning har jeg fått en dypere forståelse av meg selv og utviklet større selvtillit i livet mitt. Jeg anbefaler Dr. Amalia på det sterkeste til alle som søker medfølende og effektiv terapi.
Fornøyd
Amalia Carli SkrevetFornøyd, hjelper med ulike problemer og ser hva som er viktig å fokusere på, kan snakk om det man selv føler for
Trygg og kompetent
Amalia Carli SkrevetHun er veldig trygg, kompetent og har mye kunnskap fra livet. Jeg fikk bra oppfølging og støtte da jeg trengte mest i livet. Jeg fikk god veiledning for å komme over det som jeg strevde med.
Trygg kunskapsrik og støttende
Amalia Carli SkrevetJag var hos Amalie flere gånger og fikk god hjalp med mine problemer .
Hon er duktig, direkte och har vært en uvurderlig hjalp.
Centrale , fine kontorer.
Mest interessert i å snakke om seg selv
Amalia Carli SkrevetJeg opplevde at psykologen ikke tok mine problemer på alvor og sammenlignet mine problemer med andre og brukte veldig mye tid på å gi tilsnakk om f.eks søvn, mat og relasjoner. Psykologen brukte store deler av timen til å snakke selv og jeg følte ikke det var så mye interesse for å snakke om det jeg kom dit for. Endte opp med å føle meg mye dårligere enn da jeg oppsøkte henne.