Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bystranda legesenter
Varm, lyttende og faglig flink lege!
Lege: Anders Kind SkrevetAnders Kind anbefales på det varmeste! Han er trygg og uredd, god til å se pasientene og ekstremt flink med barna. Jeg er kjempefornøyd!
Lite tilgjengelig lege
Lege: Anders Kind SkrevetJeg er skuffet over hvor lite tilgjengelig fastlege Anders Kind er. Har aldri opplevd lignende hos andre leger.
Arrogant og tar deg ikke på alvor
Lege: Holgeir Skjeie SkrevetArrogant og tar deg ikke på alvor. Jeg vil ikke anbefale Skjeie til folk som ikke vet hva som feiler dem. For mange år siden fortalte jeg Skjeie at jeg trodde det var noe galt med meg og han har aldri vært interessert i å finne ut av hva. Det eneste han gjorde var å ta en blodprøve for mange år siden og det var alt. Jeg måtte selv initiere i å kunne prate med en psykolog (hvor jeg gikk i 15 mnder). Han har alltid virket som en smart mann i mine øyne, men han bryr seg ikke i det hele tatt om å komme til bunns om hva som faktisk feiler deg. Heldigvis kan jeg bytte fastlege og kanskje finne ut av det.
Veldig fornøyd med denne legeh
Lege: Bernt Magdy Salib SkrevetHan har muligens litt for mange pasienter pr dag 😇 litt usikker på om han får beskjeder fra kontordahen😢
Beste legen jeg har hatt
Lege: Bernt Magdy Salib SkrevetDette er vel den beste legen jeg har hatt på lenge. Det er med et tungt hjerte jeg må bytte han bort grunnet flytting. Han har alltid tatt meg på alvor og har vært utrolig flink i sin jobb. Er utrolig fornøyd med hns jobb!!