Bystranda legesenter

Østre Strandagate 76 A 4608 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Bystranda legesenter

:))

Lege: Ulrikke Røed-Fauske Skrevet

jeg er veldig fornøyd med denne legen. Føler meg hørt- sett- ivaretatt og trygg.Veldig glad for å få plass hos henne etter 2 tidligere fastleger som ga meg lite tro på at der var noen dyktige og interesserte leger å ta av. Hun tar yrket sitt på alvor. Kan ikke få rost henne nok.:)

En dyktig lege

Lege: Bernt Magdy Salib Skrevet

Jeg følte meg hørt. Han var lett omgåelig og en dyktig lege

Fantastisk fastlege.

Lege: Ulrikke Røed-Fauske Skrevet

Ulrikke er en fantastisk fastlege. Byttet til henne når hun var helt ny på Bystranda legesenter. Jeg byttet grunnet Min tidligere fastlege aldri hadde tid til meg og ikke tok meg seriøst. Hun er svært effektiv på en positiv måte, hun gjør det hun skal og får deg videre fort om du skal henvises eller lignende. Hun har alltid tid til å besvare spørsmål enn måtte ha og jeg føler ALDRI at jeg ikke fikk svar på noe det jeg lurte på. Virkelig å anbefale :)

Legekontoret er nytt og flott. Det eneste negative jeg kan si er at sekretærene er treige og litt ufine til tider. Men besøket hos legen veier opp for det.

Vanskelig å treffe

Lege: Holgeir Skjeie Skrevet

Sikkert dyktig, men har vært lite til stede. Må ofte bruke annen lege.

Tar seg ikke tid eller ting seriøst

Lege: Anne Furuborg Skrevet

Jeg har vært hos henne et par ganger og begge gangene har har jeg følt meg lite velkommen og at hun helst vil bli ferdig fortest mulig for å haste videre til neste pasient. Hun har heller ikke tatt meg seriøst og bagatelisert problemene jeg har kommet med uten å tilby noen form for tester eller behandling. Jeg byttet lege ganske rask og har nå fått god hjelp av ny lege som tar seg tid og yter service.