Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsanden legesenter DA
lytter ikke
Lege: Per Øuen Walvik SkrevetOpplevde å ikke bli lyttet til, men heller sendt hjem uten å ville høre på min forklaring. Var veldig ubehaglig som pasient å ikke få forklart seg eller bli lyttet til, og måtte bestille flere timer for å bli tatt på alvor
Det positive er at han er kunnskapsrik og kommuniserer bra.
Hjelpsom, hyggelig og ydmyk
Lege: Erling Steinsvåg SkrevetVeldig grei kar å forholde seg til. Aldri noe annet enn positive opplevelser - noe som har tilgjengeliggjort helsevesenet på en god og trygg måte for meg ved flere anledninger.
Den beste legen i byen
Lege: Kristin Knutsen Renno SkrevetDesidert den beste legen i byen! Så glad for at jeg har henne som min fastlege, er med god grunn at hun har flere hundre på venteliste.. Kristin er veldig dyktig, realistisk og en god lytter! ☺️
Beste lege
Lege: Per Øuen Walvik SkrevetHar hatt Per som fastlege i 24 år.
Han tar seg alltid god tid, lytter og hjelper med alt som er nødvendig. Hva gjelder konsultasjoner, medisiner eller henvisninger.
Trygg, saklig og tydelig
Lege: Erling Steinsvåg SkrevetSteinsvåg er en fantastisk lege. Han bruker tid, jakter på løsninger og gir seg ikke før han har funnet svar. Han fremstår kunnskapsrik, empatisk og med snev av humor. Er utrolig fornøyd med fastlegen min, og føler meg trygg og ivaretatt. For meg som ofte underkommuniserer smerte eller uro, så er han veldig flink til å få ut hvor vondt noe er eller hva jeg er urolig for, og finne gode svar og lindring. Anbefales!