Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsanden legesenter DA
En fortrolig lege
Lege: Erling Steinsvåg SkrevetLegen er utrolig behjelpelig med å gi akutt timer til sine pasienter. Kom ned med en prøve i dag og legen åpnet døren med armer uten at timen var avtalt på forhånd. Utenom hans kontortid. Han er veldig sympatisk. Ordner med en god medisinsk vurdering. Gir deg sykemelding uten diskusjon. Og ser på deg at du er syk og trenger hjelp. Tusen takk Erling. Du er en fantastisk en lege som viser omsorg. Du fortjener en blomst
Kald og uinteressert.
Lege: Anette Walvick SkrevetAnette Walvick er en lege som burde gå i seg selv litt og endre oppførselen sin mot pasientene. Hun eier ikke empati og det virker som hun har en konkurranse med seg selv med å få pasienten ut av kontoret fortest mulig. Jeg vil heller være uten lege hvis hun var eneste valget.
Effektiv - spørrende
Lege: Per Øuen Walvik SkrevetHar hatt Per som lege i nesten 30-år, han er ekstremt flink til å stille spørsmål og da føler man med engang en trygghet. Han er rolig, subjektiv direkte og forklarer akkurat det som er nødvendig. Han har også passet på at jeg stoppet opp med oral kortison, da han mente man ikke burde gå på det for lenge. Flink til å følge opp tidligere avtaler. Ønsker at det fantes 2 stk, Per Ø. walvik da min samboer har behov for en lege som har handlingskraft og virkelig kompetanse!
Utrolig flott lege
Lege: Anette Walvick SkrevetHar hatt Anette som fastlege i noen år nå, og er utrolig fornøyd med henne. Hun viser stor forståelse og omsorg for pasientene, og er veldig dyktig faglig. Lett å prate med, og tar pasientene på alvor. En helt super fastlege!
fantastisk imøtekommende og ansvsrsfull
Lege: Erling Steinsvåg SkrevetLegen tar deg saklig og alvorlig. Har du en sykdom eller har vært plaget veldig lenger. Blir du henvist til spesialist. Han tar deg til etterretning. Og tar ansvar og følger opp din helse. Han ringer deg gjerne etter kontortid ved krise eller ekstra behov for hjelp. Denne legen gir deg god omsorg. Han er ansvarsfull mot deg. Gir deg veldig god tid og gode prognoser. Han setter av akutt time og gir deg øyeblikkelig hjelp. En lege som virkelig gjør jobben sin. Fortjener ros. Har du behov for sykemelding. Så blir det ordnet uten problem. Han viser hensyn og innledende forståelse for din helse. Han er å anbefale. For en herlig god lege jeg har møtt. Hyggelige og behjelpelige personalet ved legesenteret