Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlakrossen Legesenter
Sympatisk og ryddig
Lege: Vedad Drace SkrevetJeg opplever legen som lyttende, forståelsesfull, og jeg blir tatt seriøst som pasient. Han er også rask, effektiv, og god til å kommunisere.
Nei, nei og nei.
Lege: Vedad Drace SkrevetAldri vært fornøyd med legen!
Fikk tildelt han siden jeg var liten, men da jeg ble eldre og forstod ting bedre, likte jeg han ikke. Lytter ikke og føler ingen forståelse.
Hadde atopisk eksem, men han ville ikke hjelpe meg. Mente at problemene mine ikke var alvorlig nok og bladde opp i fagbøker for å vise meg. Kan huske at han også bladde opp mye i bøkene når jeg spurte om ting. Etter at jeg skiftet lege, fikk jeg henvisning til lege med en gang! Dårlig, dårlig!
Lege
Lege: Vedad Drace SkrevetKaller en spade for en spade. Her er det rett på sak! Og det er flott. Holder alltid tiden når du jeg har time, slipper å sitte og vente lenge på enterommet.
Doesn't speak English much
Lege: Vedad Drace SkrevetHe seemed to be a nice doctor. Yet I had to change him since he didn't speak English much.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Vedad Drace SkrevetVedad er en kjempeflink lege som tar meg på alvor og kommer med fornuftge råd og tips. Tvinger ikke på meg piller for alt mulig, er lyttende og flink!