Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlakrossen Legesenter
Beste legen i byen
Lege: Vedad Drace SkrevetJeg har aldri hatt en bedre lege. Han er profesjonell, trygg, direkte og rolig. Han vil ditt beste og du føler deg ivaretatt og sett.
Han er alltid presis og han har allikevel tid til det du måtte ha hjelp til. Han dømmer ikke, tar deg seriøst og man føler seg alltid velkommen.
Han er tilgjengelig og har alltid tid.
Kunne ikke bedt om en bedre lege enn Vedad.
Dyktig, seriøs og behagelig
Lege: Victoria Charlotte Olsen SkrevetSvært fornøyd med henne! Jeg har hatt henne som fastlege i noen år nå, på to forskjellige legesentre.
Terningkast 6
Lege: Vedad Drace SkrevetHar vært hos Vedad et par tre ganger de siste 3 - 4 årene.
Virker veldig dyktig. Tar problemene dine seriøst, lytter og forklarer og setter i gang nødvendig behandling hvis det trengs.
Også veldig bra på Lab og ekspedisjon.
Nedlatende
Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira SkrevetByttet fastlege etter andre sesjon.
Fremstår som nedlatende og defensiv når han får spørsmål. Empati finnes ikke.
Verste legetimen
Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira SkrevetEtter å vente i nesten 30 min på han fikk jeg bare 5 min inne med han for å snakke om problemene mine. Hele den tiden hørte han uke på meg i det hele tatt sa sin mening «du er ung og må ta vare på deg selv». Jeg forlot legekontoret med null informasjon om hva jeg skal gjøre videre med det jeg kom med og 300kr fattigere.