Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kopervik Legesenter SA
Tar seg god tid ++
Lege: Henrik Hausken Haugann SkrevetBehagelig og virker genuint interessert i meg som pasient. Litt ventetid før jeg kommer inn ser jeg faktisk som ett pluss, det tar den tid det trenger!
Hele pakken
Lege: Tor Kristian Gaard SkrevetHatt Tor Kristian Gaard som fastlege helt siden jeg begynte med faste legebesøk. Kunnskapsrik og motiverende. Lang ventetid er det, men forstår at mange pasienter drar til ham.
Får aldri svar
Lege: Henrik Hausken Haugann SkrevetEn innmari inkluderende lege. Tar deg på alvor, og er flink til å lytte.
Problemet mitt angående Trippel H, er at jeg aldri/sjelden kommer igjennom på telefon til Legesenteret når jeg først har mannet meg opp til å konsultere lege......gir opp og prøver å ignorere varsler/symptomer.
Har gått ned til 50% stilling, men vurderer nå å kaste inn håndkleet og ta AFP/100% pension
Ikke bra.
Lege: Henrik Hausken Haugann SkrevetOpplevde å bli tatt veldig lite alvorlig med min lidelse.
Ble sendt på CT, men ettersom det ikke viste noe på bilde, så var det tydligvis ikke noe.
Sliter ennå, i full jobb..
Bytter lege idag.
Veldig fornøyd
Lege: Henrik Hausken Haugann SkrevetStår på venteliste til Henrik nå, har hatt han som lege til sønnen min på kontroller på helsestasjonen + møtt på han på legevakten. Veldig fornøyd, og flink med barn. Anbefales!