Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tjelta Legesenter
Den beste legen. Jordnær og dyktig!
Lege: Elizabeth Siren Bjerga Førland SkrevetVeldig rolig og behagelig lege som vi var så heldige å treffe på under hennes del av spesialiseringen sin på sus.
Flink å lytte. Flink å sette seg inn i situasjoner. Engasjert og tilstede. Meget opptatt av pasienten. Dette er en lege som virkelig bryr seg om det beste for pasienten! Og en utrolig service!
Hadde det ikke vært for at hun jobber så langt unna der vi bor, så hadde vi byttet fastlege til henne med det samme :)
Veldig imøtekommende og respektfull.
Lege: Elizabeth Siren Bjerga Førland SkrevetEr god til å kommunisere og interessert og oppdatert.
Jeg blir " tatt på alvor " (hvilket ikke var tilfelle hos forgjengeren). Er meget godt fornøyd med min fastlege
nå!
Legen som ser deg og hører på deg.
Lege: Christoph Frank Haas SkrevetDr.Haas er den legen alle ønsker seg. Han snakker med deg og har øyekontakt. Han lytter og han samtaler. Han følger opp og han gir tilbakemeldinger. Han er aldri stresset, iallefall ikke synlig, og han tar seg god tid med pasienten.
slurvete med PC-skjerm
Lege: Christoph Frank Haas SkrevetHaas er slurvete når det kommer til å skjule pc-skjermen. Det er fullt mulig å se timeplanen og hvilken årsak de forskjellige pasientene har som årsak til hvorfor de skal til legen. Ofte lar han pasienten sitte inne på kontoret og ha fritt tilsyn til skjerm imens han er ute.
Trivelig og kompetent lege
Lege: Christoph Frank Haas SkrevetDr. Haas sitter inne med mye kunnskap, og gjør en super jobb som fastlege. Han er flink til å lytte, og kommer alltid med bra forslag og henvisninger.