Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Suldal legekontor
Trygg og dyktig
Lege: Erlend Skogland SkrevetVeldig dyktig og hyggelig. Var veldig nærvøs og engstelig når jeg ankom legekontoret, men Erlend fikk meg til å slappe av. Han føles trygg å snakke med og jeg fikk umiddelbart tillit til han. En lege man blir glad i!
Dyktig
Lege: René Vest SkrevetTar store og små problemer seriøst. Forståelsesfull og dyktig. Flink til å forklare og informere. Veldig flink med barn.
Trygg og kunskapsrik
Lege: Nora Haaland Serigstad SkrevetBehagelig og forståelsesfull.
Tar deg tid til å lytte, veldig fornøyd med måten jg blir ivaretatt på.
Kunnskapsrik, trygg og tilstede med respekt
Lege: Harald Bjarne Hellesen SkrevetEg har hatt han som fastlege i mange år, og har bare positive konsultasjonar og opplevingar med han.
Han er ein handlingens mann, er enormt kunnskapsrik, trygg og tilstede, og interessert i heile meg, fangar opp problemet/ene kva det måtte være. Ringjer om nødvendig sjukehus og andre fagpersonar under konsultasjonen for å få raske svar om evt.vidare undersøkelse, behandling og oppfølging.
Eg har flytta til annan kommune for 3 år sidan, men har holdt på han som fastlege til nå.
Vemodig å måtte gå til det skrittet å måtte bytta lege, grunna for lang avstand.
Han avsluttar alle konsultasjonar med: "Så må du ha god bedring, og hils hjem til familien."
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ståle Andreassen SkrevetVeldig fornøyd, god oppfølging og veldig dyktig.
Kun gode erfaringer med Ståle, anbefales virkelig :-)