Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stokka legesenter
Fantastisk fastlege!
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetKunne ikke hatt en bedre fastlege enn Lynn! Hun er meget kompetent, handlingskraftig, omsorgsfull, og trivelig!
Å ha Lynn som fastlege har gitt meg stor trygghet når det kommer til egen helse. Jeg vet at hun alltid tar meg på alvor, og at hun handler umiddelbart med å undersøke og forstå hva som feiler meg. Hun er genuint opptatt av å hjelpe, og følger deg opp helt til problemet er løst.
Anbefaler på det sterkeste.
Dyktig lege
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetUtrolig dyktig og kjekk lege!
Har gått til Per Ivar under alle svangerskapene mine og alt følt meg godt ivaretatt. Opplever å bli møtt med mye empati og forståelse, og i perioder hvor jeg har vært i livskrise og hatt det tøft har han også fungert som psykolog. God lege som også har humor og glimt i øye ;) utrolig hyggelige damer i resepsjonen også!
Faglig dyktig
Lege: Kristian Oppedal SkrevetKristian Oppedal har meget god medisinsk faglighet.
Med sin bakgrunn fra kardiologisk avdeling og almennmedisk praksis, har han behagelig vesen og er absolutt en dyktig lege.
Hyggelig
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetHyggelig lege men føler det er det.
Altid ventetid på 30min ++
Opplever at problemer ofte blir sett ned på og ikke løst
Veldig god lege
Lege: Kristian Oppedal SkrevetBlir alltid møtt med et smil og tar seg tid til å lytte. Veldig god lege som er flink til å se pasientens behov.