Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stokka legesenter
Flink lege
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetPer Ivar fra Stokka Legesenter gir svar på det man trenger, ingen tid blir utnyttet, prøvesvar kommer fort tilbake og super service
Sympatisk lege
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetHar nylig skiftet fastlege til dr. Oppedal og kun vært der 2 ganger, men er veldig fornøyd.
Har en kronisk lidelse som har vært vanskelig å behandle.
Hun ga klart uttrykk for at hun ikke visste hvordan hun skulle håndtere situasjonen min da jeg kom til henne første gangen, men hun ringte spesialister og fikk råd fra disse. Ringte meg tilbake senere og fortalte hva som skulle gjøres. Ved neste konsultasjon tok hun de prøver som måtte tas og sendte deretter en nødvendig henvisning til spesialist. Virker også villig til å følge opp situasjonen videre.
Mitt inntrykk er at hun er åpen om at det er noen ting hun ikke kan så mye om, men til gjengjeld er hun da flink til å konferere med spesialister, og hun ser også med en gang når hun skal henvise videre. Føler at hun virkelig tar situasjonen min på alvor og viser forståelse for plagene denne medfører.
For øvrig tar hun seg god tid til å forklare. Virker veldig sympatisk og grei og viser også litt humor oppi det hele.
Kontorpersonalet er stort sett greie, men med noen unntak.. Enkelte der kommer med sure kommentarer og blikk når man spør om noe. Andre gangen jeg var der ventet jeg over 1 time på å komme til hos legen.
Har imidlertid fått raskt svar på telefonen, og de har alltid klart å gi meg en akutt time samme dag når jeg har trengt det.
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetJeg har hatt Johannessen til lege i mange år og opplever han som tryggheten selv! Han er av den gamle sorten (ikke noe nytt og fancy utstyr...), han behandler eller sykemelder ikke på måfå, men ved behov, noe jeg synes er helt topp! Han tar seg god tid til pasientene, er alltid hyggelig og imøtekommende. Han "driver ikke butikk" men yter god service og er oppriktig interessert i pasientene. Han er flink til å lytte, forklare og berolige! Jeg har stor respekt for mannen. Nå har jeg flyttet fra Stavanger og skiftet derfor lege. Det angrer jeg fælt på, for nå ser jeg hvor dårlige flere andre leger er og vil tilbake, men nå har han ikke ledig plass...
Beste legen jeg har hatt
Lege: Kristian Oppedal SkrevetKristian er veldig hyggelig. Du blir tatt godt i mot og han tar deg på alvor. Han tar seg god tid, og likevel pleier han ikke å være noe særlig forsinket. Kjempepositivt at han alltid spør om det er noe mer jeg ønsker å ta opp når jeg først er der.
Det er litt vanskelig å komme seg til Kokstad medisinske senter med buss. Jeg må derfor bytte fastlege. Ellers hadde jeg aldri byttet. Anbefaler ham på det varmeste til alle som ser etter en ny fastlege.
Veldig fornøyd!
Lege: Kristian Oppedal SkrevetHyggelig, imøtekommende og dyktig. Som pasient føler man seg godt ivaretatt, Kristian lytter og prøver alltid å finne de beste måtene for å hjelpe deg. Anbefales som fastlege!