Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesoddtangen Legesenter
En god lege!
Lege: Taranjit Singh Sethi SkrevetEn personlig, hyggelig, tillitsvekkende og nøye fastlege. Har aldri opplevd at jeg ikke har blitt "hørt". Tilgjengeligheten til legekontoret har blitt bedre den siste tiden, men det kan fremdeles ta litt tid å få time. :)
Et fantastisk menneske
Lege: Taranjit Singh Sethi SkrevetJeg har hatt Sethi som lege i 16 år og en bedre fastlege kan jeg ikke tenke meg finnes. Alltid lyttende, alltid godt humør og faglig dyktig. Direkte, tydelig og ikke-moraliserende, noe som kommer meg som pasient til gode. Jeg overlot mitt barn til ham uten å tvile ett sekund.
Beste legen jeg har vært borti
Lege: Peter Skjetne SkrevetHan lytter til hva man har å si og tar seg god tid, så man føler at han er genuint interessert i å hjelpe deg.
Utrolig dyktig i faget sitt.
Yter service i beste klasse!
En folkelig og flink lege som tar deg på alvor..
Lege: Peter Skjetne SkrevetEn medmenneskelig og flink lege som tar deg alvorlig og tror deg ,og ikke minst lytter. Han virker åpen for alternative behadlingsmetoder , noe jeg syns er positivt. Skulle ønske at en legetime var noe lengre da jeg syns det blir knappt med tid, men er det noe problem kan man sette opp en dobbelttime.
Vært min fastlege i ti år nå, og jeg må si meg meget fornøyd.
Flott
Lege: Taranjit Singh Sethi SkrevetHyggelig måte å bli møtt på, også når du går igjen. Faglig flink og veldig handlekraftig.