Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skeiane Legesenter
Fornøyd
Lege: Kjetil Meling Hetta SkrevetEr enig med det de fleste skriver. Hetta er veldig flink til å lytte og tar seg god tid til deg. Han får deg til å føle deg som en viktig person og som en person han bryr seg om.
Minuset er selvsagt ventetiden, men jeg har konkludert med at jeg er villig til å vente en time, halvannen når jeg går til han.
Den beste legen jeg har vert hos
Lege: Cathrine Cecilie Oldeide SkrevetHun er utrolig forståelses full, rettferdig, dyktig og ikke minst en utrolig behagelig lege å gå til. Hun tar alle problemer små og store på alvor, og har god kunnskap på alle områder. Kunne ikke hatt en bedre fastlegge en dette. Gruer meg til den dagen jeg ikke kan gå til henne mer.
Utrolig fornøyd!
Lege: Kjetil Meling Hetta SkrevetJeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Dr. Hetta! Han lytter, følger opp og gir en trygghetsfølelse jeg ikke har fått hos noen andre fastleger. Anbefales på det sterkeste! God service på legekontoret, og muligheter for å nå legen pr. telefon.
Misfornøyd
Lege: Jorunn Sørensdotter Homme SkrevetFordi vikar Julie Hustads svar på seriøse problemer er å ta paracet.
Dyktig, men lang ventetid
Lege: Kjetil Meling Hetta SkrevetHetta er en dyktig lege og flink til forstå og finne gode løsninger. Men er dårlig til å planlegge dagen med riktig antall pasientbesøk osv. Så du må bare forvente at du kan sitte på venterommet i en time før du får komme inn.