Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skeiane Legesenter
Kunnskapsrik
Lege: Gabriel Lende SkrevetOverrasket da jeg begynte hos han. Han hører på deg og sitter ikke og plotter på dataen hele tiden selv om det er viktig at ting blir notert. Flott oppfølging etter blodprøver og sender svar over Helsenorge hvis unormalt svar kommer og man trenger medisin. Har vært fornøyd med hjelpen jeg har fått.
Veldig trygg!
Lege: Gabriel Lende SkrevetTar seg god tid, tar ting på alvor. Følger opp ting han undersøker. God tid. Ser på deg når vi prater.
Gir deg full oppmerksomhet og er oppriktig interessert i å hjelpe
Lege: Gabriel Lende SkrevetHan oppleves som kunnskapsrik, flink til å gi deg sin fulle oppmerksomhet og gir ikke en følelse av at du bare er nok en person i rekken som må «fort inn og fort ut». Han er flink til å gi en følelse av trygghet og forklarer tydelig samtidig som han også hører etter på innspill fra pasienten selv om f.eks mulig vei videre, ting som kan prøves eventuelt og lar deg være en del av løsningen/behandlingen og dermed også åpner for et bra samarbeid dersom du har behov for langvarig kontakt med din fastlege.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Berit Søvik SkrevetEn lege som tar pasienten på alvor, flink lytter empatisk og gjør det hun makter for å hjelpe.Bruker god tid, noe som kan medføre litt tid på venteværelse, men er verd å vente på. Anbefales
En meget nøye lege!
Lege: Jorunn Sørensdotter Homme SkrevetVeldig hyggelig og tar seg tid til pasienten og foreslår ting som kan være til nytte for pasienten.