Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter
Tidenes Lege
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetLobben tar seg tid til deg og du føler at han tar deg og det du forteller på alvor. Rådene han gir er gode. Han er hjelpsom og yter en service utover det man kan forvente av en fastlege.(Sammenligner her med forrige fastlege).
Vanskelig mann å kommunisere med
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetJeg har gått til Stian et par ganger og allerede nå kvier jeg meg til en ny time. Jeg opplever han som vanskelig å kommunisere med, preget av hektisk hverdag noe som gir en følelse av hastverk når jeg er hos han. Jeg opplevde at det var litt om å gjøre å bli ferdig med saker og litt mistro til det jeg forklarte. Jeg pleier ikke å gå så ofte til lege heldigvis. Men jeg skulle gjerne følt at jeg ble tatt på alvor når jeg først hadde en time. Jeg venter bare på at det blir ledig hos andre leger slik at jeg får byttet.
Lege som ikke gir opp
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetEn flott lege som lytter, gir råd, guider, og tar deg alvorligt.
Må kanskje guide han litt til å skjønne hva en skal hjelpe deg med, men når det først er unnagjordt, så vil all fremtidig behandling gå knirkefritt med, stor kunnskap og respekt for det han driver med.
Stå på :)
Min absolutte favorittlege
Lege: Trygve Nesse SkrevetJeg har hatt Trygve som fastlege i 10 år, og selv om jeg nå har flyttet ut av kommunen fortsetter jeg heller å kjøre lang vei til legen enn å bytte.
Trygve virker genuint interessert i deg som pasient, spør om tidligere problemer og hvordan det går med disse selv om man ikke er innom for akkurat dette. Han er kunnskapsrik, rolig og behagelig å snakke med. Kan også være direkte dersom dette er nødvendig.
Det har tidligere vært vanskelig å bestille time på legesenteret og noen av damene i resepsjonen er ikke akkurat solstråler. Men nå som man lett bestiller på nett/ sms og betaler i betalingsautomat som er selvbetjent så er ikke dette et minus lenger.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Trygve Nesse SkrevetJeg hadde Dr. Nesse 8 år som fastlege. Jeg har vært svært fornøyd. Han tar deg på alvor, lytter deg, har tid for deg og ved behov henviser deg videre. Du føler deg trygg hos ham som pasient.
Jeg byttet til en annen lege fordi vi flyttet, men jeg skulle ønske jeg fortsatt hadde Dr. Nesse.