Ragnhild Henriette Risnes
Det tok litt tid før jeg møtte Ragnhild, men i mellomtiden ble jeg godt ivaretatt av en flink turnuslege, eller hennes kollega i naborommet.
Ragnhild er seriøs og tar seg tid. Hun husker tidligere besøk og følger opp. Tryggheten hun gir og hennes medmenneskelighet gjør henne til en flott lege.
Hun er alltid borte , og er nesten aldri tilgjengelig når hun er tilstedet. I tillegg må man vente i evigheter for å komme inn.
Ringte i stad for å bestille time , og neste ledig time var 21.05!!!!
Jeg byttet fastlege omgående.
Hyggelige ansatte på forværelset. Legen har jeg bare truffet et par ganger, ellers har det vært turnusleger. Fordelen med turnusleger er at de i hvert fall er opptatt av å gjøre en god jobb.
Effektiv håndtering og veiledning. Sympatisk og tålmodig tross stor arbeidsmengde.
Får god hjelp og henvisning til aktuelle spesialister raskt.
Jeg hadde inntil nylig denne fastlegen gjennom 4 år. Har aldri møtt Dr Risnes da det kun er ulike vikarleger tilgjengelig hver gang. Slitsomt og uholdbart samt dårlig kvalitet på vikarlegene. Ringte for å bestille time her om dagen. Ventetiden var 6 uker på å få time så jeg byttet fastlege. Å ha henne som fastlege er en stor vits.