Hanne Cecilie Østom
Veldig firkantet lege som hele tiden skal følge regler. Veldig lite smidig, og kunne vært litt mer på tilbud siden for å hjelpe pasienten. Sikkert grei lege å ha dersom det ikke feiler deg noe.
Veldig dyktig lege, vet hun ikke svaret prøver hun å finne det så godt det lar seg gjøre. Videresender til spesialist der det er nødvendig og tar de prøver som skal taes.
Hun er oppmerksom og viser klar interesse i pasienten sin. Kjempefornøyd!
Godt fornøyd med Østom. Hun er lyttende og tar meg på alvor. Om hun ikke har de nødvendige kunnskaper for å forstå hele bildet, er jeg trygg på at hun leser seg opp og ikke gir seg før hun har funnet ut av problemet.
Jeg er ikke fornøyd med Hanne.
Har flere ganger etter å ha vært hos henne, der hun har bladd i boken sin om hva som kan være galt, måtte gå til enten volvat eller en privatlege der jeg har fått hjelp med en gang.
Litt dumt at det skal variere fra passient til passient, hun burde oppført seg likt mot alle sammen!
Jeg reiser i en halv time for å gå til Hanne, for jeg vil ikke bytte fastlege etter flytting. Jeg syns Hanne er flink til å lytte og finne løsninger på evt problemer!!!