Rebecca Anjum
Har hatt Rebecca Anjum som fastlege et par år. Hun er veldig lyttende, tar pasienten og symptomer på dypt alvor, bestiller undersøkelser raskt når det er nødvendig, og gir gode råd. Jeg har en kreftdiagnose, og er dypt takknemlig for det hun betyr medisinsk og menneskelig i en relativt vanskelig livssituasjon.
Har hatt Rebecca som fastlege i 2,5 år. Ingenting å utsette på henne. Dyktig, kunnskapsrik og åpen for diskusjon. Følger alltid opp som avtalt.
Kan anbefale henne til alle.
Opplever Rebecca som en ryddig og dyktig lege. Hun lytter og analyserer, tar nødvendige prøver og vurderer videre behandling og oppfølgning på en god måte.
Hun ringte tilbake der dette ble avtalt, og hun fulgte meg opp etter en uke for å høre hvordan jeg hadde det.
En god lege om du ønsker en ung, effektiv og faglig trygg fastlege!
Jeg var nødt til å bytte fastlege etter kort tid da jeg absolutt ikke ble tatt på alvor. Hun er uinteressert i å tilby behandling og jeg ble snakket til på en nedlatende måte. Jeg følte meg utrolig uviktig og minimert etter å ha vært hos Rebecca.
Har gått til Rebecca i drygt 6 mnd. og føler at hun er flink! Hun følger opp og gir remis når det trenges. Flink på barn da hun er barnelege på helsestasjon noen dag i uken i tillegg.