Masoud Sayar

Autorisasjon (1998)

Masoud Sayar er en av 19 fastleger i Kongsvinger

Siste vurderinger av Masoud Sayar

Hyggelig og dyktig lege

Dette er en uten tvil en hyggelig og flink lege. I tillegg til at han stråler ut positiv energi så er han meget dyktig og kan ute tvil sitt fag. Videre er også servicen veldig bra da du får time på dagen. Derfor vil jeg absolutt anbefale Sayar som fastlege!

Trygg.

Har hatt ham som fastlege siden 2006. Har alltid blitt tatt på alvor.
Var fantastisk under alle år min kone var syk. Alltid god tid, godt humør. Du må nok beregne at du ikke kommer inn til riktig klokkeslett, fordi han lytter til deg.

Frekk og uprofesjonell

Opptrer svært uprofesjonelt og vil du skal komme til time for hver minste ting (som fornyelse av resept) fordi han vil "se på deg". Han tar ingen prøver eller undersøkelser på disse "kontrolltimene", jeg vil derfor tro det kun er for å få penger på oppmøtet. Er frekk på telefon og avbryter hele tiden, vil ikke høre ferdig på mine spørsmål før han avbryter. Jeg spør om jeg kan få ta blodprøver hos ham og han svarer "kanskje, sikkert", når jeg kommer dit sier han at dette ikke er mulig pga sykemelding. Vært til time for å ta blodprøver en gang før og da ble jeg sendt hjem uten av samme grunn. Mener jeg må komme til ny legetime for å "gå gjennom blodprøvesvar" eller så skal han ha betalt for å sende svarene til meg skriftlig. Dette har jeg ALDRI opplevd hos noen leger eller fastleger tidligere. Svarer på telefonsamtaler fra andre pasienter under legetime og tygger høylytt på tyggis. Svarer sarkastisk uten å lytte og jeg føler meg ikke trygg i det hele tatt på at han forstår hva jeg sier og ønsker.

Anbefales ikke

Bare ler og fjaser. Krangler åpenlyst med sin Kone som er lege på samme kontor. Hører ikke etter på hva du har å si. Mere opptatt av at han er sliten, enn å ta seg av deg. anbefales ikke

Ufin og kald

Gikk på beroligende medisiner for en stund tilbake grunnet sterk angst. Fastlegen min reiste på ferie (noe jeg ikke var klar over) og jeg trengte ny resept. Kontaktet Masoud Sayar, men han "ville ikke" skrive ut resept til meg da han ikke kjente meg og sa at det burde jeg ha ordna før fastlegen reiste på ferie. Han ville bare hjelpe de med hjerteproblemer. Han forstår tydeligvis ikke hvor vondt det er å ha psykiske lidelser.