Ravi Gulati
Dette må være noe av det mest useriøse legekontoret jeg har vært borti. Ikke mulig å kontakte, lang ventetid når man først får time og hastebehandling når du kommer in. Og ikke minst inkompetent legesekretær. Folk bør vurdere noen andre.
Dette legekontoret har alt for mange pasienter til å kunne behandle alle. Veldig ofte vikar som jobber for legen. Den avtalen man har med Dr. Ravi gjelder ikke når det er vikar lnne og man blir henvist til legevakten. Man blir ikke tatt seriøst. Og man får ingen oppfølging av sykdom.
Grei ventetid, blir alltid godt tatt imot og ivaretatt, får hjelpen og undersøkelsene jeg trenger og tonen er alltid utrolig hyggelig og fin. Anbefaler denne legen, så utrolig snill og flink i jobben sin! Hele familien har han som fastlege og er enig i dette også.
sekretær med dårlig norskkunskaper,
lang ventetid,
altfor liten og trangt venterom( noen ganger fult av syke mennesker)
Brukt Ravi og sekretæren i mange år. Veldig fornøyd med både han og sekretæren. Han er veldig imøtekommende, sekretæren er også veldig hyggelig . Føler meg ivaretatt når jeg ringer, samt godt mottatt når jeg kommer dit.