Are Løset

Petroleumslege

Venteliste

114 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Are Løset er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Are Løset

Uten tvil den beste legen!

Jeg har slitt mye det siste året, og hadde det ikke vært for Are hadde jeg mest sannsynelig slitt like mye fremdeles. Første gang jeg tok kontakt med Are fikk jeg time til han allerede innenfor det neste døgnet, og jeg nølte ikke med å bytte fastlege til han. Are tar seg tid til å snakke med meg, og er flink til å backe meg opp og motivere meg. Hvis jeg har problemer, har Are løsningene! ALLTID! I tillegg har det aldri vært noe problem med få time raskt. Det lengste jeg har ventet på å komme inn er to dager etter at jeg bestilte timen. Kommer som regel inn allerede dagen etter jeg har bestilt!

Meget godt fornøyd! God oppfølging og forståelse.

Har brukt Are i flere år, og kommer til å fortsette med det! Han er en interessert lege som viser forståelse ovenfor pasientene. Han forstår hva det betyr å være for syk til å trene, men samtidig frisk nok til å gå på jobb/skole. Han tar deg på alvor, og innehar en stor kompetanse innen medisin og idrett noe som er til stor trygghet for pasienten. Jeg føler meg trygg på at Are gir meg den beste hjelpen jeg kan få. Han stiller alltid opp på kort varsel hvis det er behov for det!

Fantastisk dyktig lege!

Jeg opplever Are som en fantastisk dyktig lege. Han er lyttende, og tar seg tid. Han er løsningsorientert og gjør grundige utredninger. Han viser et genuint engasjement og gir gode råd. Veldig godt fornøyd, beste legen jeg har hatt!

norges beste idrettslege

min sønn går på meråker videregående og skal bli skiløper. Han har Løset som fastlege. både vi som foreldre og han som utøver er veldig fornøyd med Løset. Han tar seg god tid, har mye kunnskap og enormt god motivator for idrettsutøvere som pga sjukdom er redd hele sesongen ryker.

Høy terskel for kontakt?

Jeg har ikke møtt min lege enda da det er høy terskel for å få kontakt m lege. Telefonen besvares kun med en laaaang automatisk svar med åpningstider og tilgjengelighet på tlf. Den automatiske tlfsvarer foreslår å bestille på nett, noe jeg gjør. Det er flere trinn i prosessen for å bestille time på nett hvor en får minst 2 sms for å kunne fullføre prosedyren. Det koster 6 kr å motta hver sms fra legen. Hvis bestillingen ikke ble forstått av den automatiske bestillerfunksjonen på nett så får du nok en sms med informasjon om det og må begynne på nytt. Jeg prøver tlf igjen, hører hele den lange automatiske svartjenesten for så å bli satt over til ringing som dessverre ikke fører til noe annet enn eviglang ringing uten at noen faktisk svarer. Jeg har så langt ikke kommet i kontakt m verken lege eller legesekretær, kun tekniske løsninger og automatiske svar. Det er fint å gi inntrykk av tilgjengelighet og ha moderne løsninger for bestilling av time, men når det ikke fører til annet enn automatisk genererte svar og ingen endelig bestilling av time synes jeg førsteinntrykket før jeg engang har møtt legen, er relativt svakt.