Gry Silje Dahl Raaen
Lenge siden jeg har vært til legen nå, men Gry Silje er absolutt å anbefale! Hun er forståelsesfull og tar meg og mine symptomer seriøst. Hun nøler heller ikke med å henvise meg videre om dette er nødvendig. Hun er både varm og forståelsesfull, og det er ikke "skummelt" å være helt ærlig med henne. Tror også hun er den første legen som har spurt meg om hvordan det går ellers i livet!
Flink lege som framstår som kunnskapsrik og trygg. Varm, empatisk og behagelig væremåte. Jeg føler at jeg har fått god oppfølging fra denne legen og skulle gjerne fortsatt, men må dessverre bytte da legesekretærene er så sure og uhøflige at jeg ikke orker tanken på å ta kontakt med dette legesenteret flere ganger.
Nå har jeg benyttet Dahl Raaen som fastlege i noen år, og det er imponerende hvordan hun stiller opp når det er nødvendig. Jeg får klare svar og føler meg alltid godt ivaretatt. Det samme gjelder for de andre ved legesenteret. Alle stiller opp på en samvittighetsfull og konstruktiv måte.
Jeg har Gry Raaen som fastlege, og er kjempefornøyd.
Super dame som tar seg tid til pasienten, henviser deg videre viss hun er i tvil om diagnosen. Lytter og hører på deg. Har i tillegg opplevd at hun har ringt på kveldstid for å høre hvordan det går. En lege som virkelig bryr seg om pasientene sine.
Kan anbefale Raaen og Granåsen legesenter på det sterkeste.