Steinar Graff
Legen er imøtekomme, grundig i undersøkelser, og henviser til spesialisthelsetjenesten når dette er nødvendig. Graff bruker tid til å lytte, og er alltid hyggelig, han er dyktig i sitt fag og folkelig.
God innsikt, høfflig, hilser med håndtrykk bestandig, tar deg på alvor :)
Graff er en utrolig hyggelig ung mann som ikke bare får meg til å føle meg velkommen og ivaretatt,men som også er kjapp med henvisninger,informasjon og råd. Han er også veldig flink og tålmodig med barn.
Mitt inntrykk av Graff er lite positivt. Hva som kan bli bedre: en profesjonell holdning ovenfor pasienten uavhengig av pasientens bakgrunn, og Graff sitt personlige inntrykk av pasienten. Hva som er bra: Graff er presis til legetimen, ikke lang ventetid. Konstruktiv kritikk: Graff kan bli mer imøtekommende, lytte bedre til pasienten, mer empatisk og forståelsesfull. Sette pasienten i fokus.
Dessverre har Graff byttet legesenter men han fortjenesr virkelig alle de stjernene det er mulig å få. Hyggelig fyr som skjelden er for sen når timen er avtalt. Iallefall opplevde jeg kun dette en gang men etter sagt klart fra var han heller 5 min FØR etter det:-)
Nøye og sjekker alt mulig.
Denne legen er virkelig å anbefale!