Thomas Helvig
Hadde min første time hos denne legen i dag.
Mitt inntrykk er at han tar seg god tid til pasientene sine, ser direkte på deg og spør mye, undersøker grundig og henviser dersom det er grunnlag for det.
Han er positiv, imøtekommende og vennlig.
Kan anbefales på det varmeste.
Dyktig lege! Medmenneskelig! Tar seg tid til å lytte til pasienten! Rask med å henvise til spesialist/ rtg om dette skulle være nødvendig!
Bytter aldri fastlege!! Jeg har fått den absolutt beste!!!!
Helvig er å anbefale, han lytter og tar symptomene dine på alvor. Legesenteret han jobber på har god service og høy standard. Anbefales!
Vi likte Thomas godt som lege, men det siste året har vi gått til vikarierende leger da han har vært borte (av årsaker vi ikke kjenner til). Vi vurderer derfor å bytte fordi vi ønsker kontinuitet for barna våre spesielt, og ikke fordi det er noe i veien med vikarene.
Da vi ennå hadde Thomas som vår fastlege opplevde vi ham som svært lyttende, forståelsesfull og at han tok seg god tid til hver pasient. Samtidig var det alltid lang ventetid hos ham og det er ikke alltid like enkelt med små barn.
Vi er derfor samlet sett godt fornøyde, men etterlyser altså mer effektivitet.
Ble henvist til Helvig etter at min tidligere fastlege døde. Har alle gangene jeg har vært der ventet opp mot en time før jeg fikk komme inn. Fikk beskjed allerede første time at han hadde liten kunnskap om mitt sykdomsbilde. Ærlig, ja, men da burde han sendt meg videre til spesialist som jeg ba om. Alvorlig og byr lite på seg selv. Glad for at jeg nå har skiftet og fått en ny fastlege som virkelig bryr seg.