William Anthony Tanaruno
Legen virker fraværende under timen, og virker helt uinteressert. Sier generelt veldig lite. De få spørsmålene som ble stilt angående mitt besøk var også veldig diffuse og vanskelig å tolke hva han mente. Da jeg spurte om en presisering ble jeg møtt med samme formulering. Satt større deler av konsultasjonen og så på at han skrev noe på dataen... følte meg ikke ivaretatt som pasient i det hele tatt!
Denne legen tar seg tid. Han bruker nok til på deg. Stiller spørsmål, og hiver deg ikke ut av døren selv om tiden din er brukt opp og ferdig.
Han jobber og snakker med deg, følger med når du snakker til han og kikker på deg. Noe som blir helt nødvendig for meg. Jeg har byttet lege 3-4 ganger. Men må har jeg hatt han i snart 2 år, jeg bytter aldri lege igjen. Jeg har endelig funnet en lege med sunn fornuft, positiv,behagelig og varm.
Ingen anstrengelser for å forstå årsaken til problemet
Ubrukelig råd, f.eks .: til en profesjonell idrettsutøver, om at han / hun skal varme seg opp før du trener
Det første spørsmålet om en sykdom: Så hvilken sykdom har du? Hvis jeg besøker deg, er dette for å få en diagnose, ikke å gi en.
Dr William er en omtenksom og snill lege som bryr seg. Han har hjulpet meg veldig mye med min lidelse paranoid schizofreni. Jeg ville aldri gått til en annen lege enn han.
Baserer vurderingen på kun ett legebesøk, da jeg byttet fastlege like etter. Må si jeg ble svært skuffet over å møte min nye fastlege her. Jeg har nettopp flyttet tilbake til Rogaland. Han virket helt uinteressert, sa veldig lite, og nærmest himlet med øynene da jeg spurte noen enkle spørsmål. Jeg trengte å bli henvist videre, da jeg tar jevnlige celleprøver (som jeg har gjort i noen år). Det var det jeg trengte, altså ikke en komplisert pasient. Han henviste meg videre. Da jeg spurte hvor/hvem han henviste meg til, fikk jeg kun til svar "Er det så viktig?". Jeg ønsket å vite det, i tilfelle jeg ikke skulle høre noe fra dem. Fikk ikke svar på det spørsmålet. Jeg jobber selv i helsevesenet, og synes ikke dette var et hyggelig legebesøk