Lene Dæhlen

Låst – ingen venteliste

Lene Dæhlen er en av 20 fastleger i Østre Toten

Siste vurderinger av Lene Dæhlen

Begge deler...

Hun er i utgangspunktet veldig faglig dyktig. Men veldig svingende humør. Noen dager er hun tydelig stresset og da opplever jeg henne som sur og lite imøtekommen. Fryktelig lang ventetid for å komme inn til henne da desverre.

Kjempedyktig lege

Jeg kan ikke få rost Lene nok. Syns hun er dyktig, og hun gir seg ikke før hun kan stille en 'diagnose'. Har alltid følt meg sett og hørt. Og hun har vært en trygghet for meg i flere år. Jeg føler jeg får hjelp av henne. Er jeg usikker, så gjør hun meg sikker. Jeg har heller aldri hatt problem med å få time når jeg har trengt det. Takk for at du finnes, Lene.

Fantastisk!

Hun er for meg ihvertfall, en god lytter og tar meg på alvor. Hun har hjulpet meg så ubeskrivelig mye igjennom min prosses ifra langtidssykmeldt og over til omskolering. Jeg vurderer å flytte til andre siden av Mjøsa igjen, men det største savnet med å flytte, det blir å bytte lege slik at jeg ikke lengre kan gå til Henne.
All ære, og all respekt for den fantastiske damen der. Stå på!

kjempeflink

Hun bryr seg virkelig om deg, gir seg ikke før hun finner ut hva som feiler en, forståelsesfull og godhjertet.

folkelig og flott lege

Lene er imøtekommende og forståelsesfull,kan fint lese litt mellom linjene når det trengs,foruten og være fleksibel og kunnskapsrik er hun rett og slett ei skikkelig flott dame. Tommelen opp.