Vegard Løkken Aase
Ble ikke hørt, men jeg ble ledd av, og gjort narr av. Oppførte seg rett og slett frekt.
Anbefaler ikke denne legen dersom du har et større sykdoms bilde.
Pass på ikke bruk lange setninger for han hører kun stikkord... er så opptatt i egne tanker at han fremstilte samme spørsmål 3 ganger rett etter hverandre.
Ja, han er flink til å sende deg videre. Er enig med det punktet tilde andre som har gitt vurderinger, men det er de du kommer til som hjelper, ikke han. Hvorfor får han ros og ære for hva de andre fikk til??
Veldig flink og omsorgsfull. Tar seg god tid og lytter. Faglig svært dyktig! Flink med voksne og barn!
Veldig fornøyd med legen. Den beste fastlegen jeg har hatt. Lett å kommunisere med, og har sørget for at jeg har fått korrekt behandling de få gangene jeg har hatt bruk for lege.
Legen tar seg god tid til å lytte og jeg som pasient føler meg svært trygg på legens kompetanse og behandlingsevne.
Den flinkeste legen jeg har vært hos! Han tok meg på alvor, og fant ut at jeg hadde en sykdom som jeg har hatt lenge, men som ingen andre leger har tatt tak i. Han er veldig omsorgsfull, sender deg videre til spesialister og følger opp.
Jeg fikk et bedre liv etter å ha fått denne legen!
Er også fornøyd med enkel bestilling av time på SMS, får raskt tildelt time. Og jeg har aldri ventet lenge på å komme inn til timen.