Allan Adrian
Jeg har hatt Alban som fast lege siden 2018 og har ikke vært fornøyd siden dag 1. Var mere fornøyd med vikaren han hadde da jeg startet å gå der. Han ville ikke undersøke eller røre min datter som da var 2 år den ene gangen siden hun hostet (dette før korona). Føler meg alltid til bry når jeg sitter hos han, og blir ikke hørt. Det er vanskelig å få tak i han og han er alltid borte. Nå ser jeg at han er på ferie og det legesenteret som skal ta over pasientene hans svarer ikke på tlf. Nå må jeg igjen (som alltid) sitte i flere timer på legevakten med en 4 åring som har feber fordi min fast lege ikke er tilgjengelig. Helt latterlig!!!
Han tok ferie frem til April og svarer ikke på mine henvendelser. Ber meg om å kontakte andre for å ordne videre forlengelse av sykemelding. Også henviste han meg til Jordal legekontor, de daterer ikke sykemelding tilbake i tid og tar kun akutte henvendelser, slik at man får ikke noen hjelp. Han bad meg bestille time i april for hjelp. Altså 2 måneder til. Han virker kald og ikke så forståelses full.
Han er lite tilstede i timene. Og henviser deg ofte til private klinikker der du ikke trenger henvisning.
Fikk time på dagen da min datter på 11 mnd fikk høy feber. Han fant ut av hva som var galt og ga riktig behandling.
Han er en veldig dyktig og oppdatert lege. Det er enkelt og kjapt å bestille time, og klinikken er midt i Oslo sentrum.
I starten følte jeg, som jeg ser andre skriver, at han virket kald og uinteressert. Litt kald er han nok, men absolutt ikke uinteressert. Han er effektiv, og har nok dårlig tid, så timene varer ikke lenger enn de absolutt må. Jeg får likevel alltid hjelpen jeg trenger, og ofte mer enn jeg tenkte at jeg kunne få. Han er også ikke beskjeden med å bestille oppfølgingstimer. Han er ikke en lege for «den gode samtalen», men om det ikke er noe du ser etter i en fastlege, er dr. Allan et veldig godt valg.