Øyvind Steen-Nøringset
Etter snart to år med Øyvind som fastlege vil eg gjerne få sagt at han er ein veldig god fastlege. Han tar seg tid til å lytte, og han følger opp med undersøkelser og henvisninger. Han gir gode råd og er lett å spørre.
Serviceinnstilt lege, hyggelig og bryr seg virkelig om pasientene. Han har et oppriktig ønske om å gjøre deg bedre.
Vil benytte han som fastlege selv om det er andre legesenter som er nærmere min bostedsadresse.
Det eneste dårlig er at jeg har måttet vente lenge før jeg kommer inn... Men han er veldig dyktig og alle i min familie har Øyvind som våres lege... Vi stoler på ham ;)
Jeg er ikke en person som blir mye syk, og når jeg først blir syk er det sjeldent noe verre enn en vanlig forkjølelse. Likevel har jeg til tider vært bekymret for at noe litt verre kan ha feilet meg og dratt til legen for å få en diagnose. Jeg har opplevd at leger har himlet med øynene til foreldrene mine, fortalt meg at jeg har innbilt meg symptomer og gjort meg flau over å ha oppsøkt lege til å begynne med.
Dette har jeg aldri opplevd med Øyvind. Jeg hadde min første time med han for nesten et år siden. Jeg hadde gruet meg til legetimen siden jeg visste at problemet jeg oppsøkte han for var noe overfladisk og mest sannsynlig selvforsynt. Men da jeg forlot kontoret hans etter timen kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Han hadde lyttet til plagene mine, diskutert mulige årsaker med meg og beroet meg ved å bekrefte at plagene mine kun var midlertidige konsekvenser av økt stress og en reduksjon av fysisk aktivitet i hverdagen min.
Øyvind er en kompetent og forståelsesfull lege, som ikke minst bryr seg om pasientene sine. Jeg har kunnet ringe han med spørsmål i ettertid, og han har alltid hjulpet meg med god vilje.
Friendly, approachable, proactive and knowledgeable. He doesn't only ask but he also explains. I am grateful my sister recommended him as my doctor because my previous doctor didn't seem to care for her patients at all. Why Iron man? He kinda resembles Tony Starks :-)