Anne Svarstad
svært fornøyd med min fastlege som har en god evne til å lytte,gi råd og vise forståelse. alltid blid, hyggelig og hjelpsom. Beste fastlegen jeg noensinne har hatt.
helsesekretærene er alltid blide og hyggelige på enerhaugen legesenter. man føler seg velkommen og godt ivaretatt. Rent og fint legekontor.
Flink og seriøs. Litt rask, men det liker jeg. Ingenting negativt å si om Anne.
Personellet i resepsjonen er jeg derimot ikke fornøyde med da de er lite serviceinnstilte og virker som de har litt lite kunnskap, og uklar dialog med legene som jobber der.
Jeg har gode erfaringer med legen - hun fremstår i starten som litt "rask" men jeg har veldig god erfaring med å bli tatt presist og på alvor - hun får med seg ting og jeg har fått rask og bra hjelp og henvisninger videre ved behov. Hun har vært veldig bra å ha i tider med sykdom og belastninger ellers - veldig fornøyd med å bli tatt på alvor og få hjelp fort, det kjentes bra.
Flink lege som tar seg tid til pasientene, men det er veldig lang vente tid for å få legetime helt opp til 6 ukers ventetid!
Sekretærene er til tider lite hyggelige, så hadde det ikke vært for at jeg var veldig fornøyd med legen hadde jeg byttet legekontor for lenge siden.
Jeg og datteren min hadde Anne Svarstad som fastlege før vi flyttet. Min oppfatning er at Anne Svarstad er en presis og forståelsesfull lege. Opplevde aldri problemer med å få time hos henne, selv om det er vanskelig å komme gjennom per telefon. Hun fulgte opp med henvisninger og oppfølgingstimer da jeg hadde det vanskelig, og innehar en kvalitet som tilsynelatende er mangelvare hos fastleger - menneskelighet. Skulle gjerne fortsatt å ha Anne Svarstad som fastlege for meg og min datter. Synes også skrankedamene er veldig hyggelige.