Stefan Martens

Autorisasjon (1996)

Venteliste

41 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Heistad Legekontor AS Telefonnummer35 51 68 0035 51 68 ...
Gamle Breviksvei 110 3940 Porsgrunn
Stefan Martens er en av 43 fastleger i Porsgrunn

Siste vurderinger av Stefan Martens

Passer meg bra

En allsidig almenpraktiker som tar sine pasienter på alvor. Er både god i vanlig medisin, og naturmedisin, godt utdannet, UTEN å blande kortene, men er på tilbudsida. Veldig obs på interaksjon mellom legemidler. Kanskje for snill?

Ikke bra.

Hører lite etter og virker som han har bestemt seg for hva som er galt/ i orden før man har fått satt seg og sagt et ord. Muligens blir diagnoser stilt før man ankommer, fordi man må forklare seg i det vide og det brede til resepsjonistene.

Blid, høflig og lyttende

Har hatt han som lege i flere år nå. Vært innom for plager av forskjellig art. Det som har vært usikkert/alvorlig har han tatt tak i og sendt meg videre med med en gang, andre ting forklart og beroliget. Ofte hjelper det å bare ha noen å snakke med også. Synes han er en klok og flink lege.

En helhetlig og fullstendig lege av ypperste kvalitet!

Martens opplever jeg som ydmyk, mennesklig og genuint tilstede, bestemt og rettferdig. Baserer seg mye på samtalen som terapeutisk verktøy, og er man ikke tilgjengelig for det, vil man nok føle man ikke "får det som man vil". Da kan man heller ikke nyttiggjøre seg av denne mannens helhetlige tilnærming.
Jeg opplever han som sterk teoretisk, og deler aldri sin innsikt eller entusiasme for homeopati eller egne intuitive evner. Fintfølende og har gode pasientgrenser som I seg selv er helsefremmende I sykdomsbilder med sammensatte utfordringer. Han har også et fantastisk personalet rundt seg, og er sjelden mer forsinket enn man må påregne!

Svært godt fornøyd.

Skiftet til Stefan Martens som fastlege etter å ha hatt en ubrukbar fastlege i min hjemkommune. Er på alle måter fornøyd, han har solid bakgrunn, og er flink til å lytte.