Ashrak Talib Hussain
Har vært pasient her i mange år, aldri vært betenkt eller skuffet over noe som helst. Kommer alltid inn til avtalt tid, blir alltid tatt på alvor, lytter alltid, meget effektiv på alt hun gjør og sier. Hun er bare helt suveren.
Jeg har vært tilknyttet Dr. Hussain som min fastlege i godt og vel 10 år, og har hele veien opplevd tillit, imøtekommenhet og fått god oppfølgning og hjelp til det jeg måtte behøve. Hun er fleksibel, kunnskapsrik og dedikert, samt lett å fortro seg til. Jeg kan på det sterkeste anbefale Dr. Hussain, da hun innfrir alle de kvalitetene en kan forvente seg av en god fastlege.
Svært fornøyd med min fastlege. Hun er kunnskapsrik, tydelig og profesjonell. Setter opp ny time på legebesøket dersom det er behov for det.
Har aldri klart å komme inn. Vanskelig å få tak i. Får ikke den rette behandling som jeg hadde trengt. Måtte bruke privat lege får å få behandling. Absolutt ikke anbefaler. Endelig fikk jeg byttet.
Veldig fornøyd med både legen og legesekretæren. Hyggelig tone på kontoret. Begge er raske og effektive.Tar tak i ting. Legen er ikke redd for raskt å sende deg videre i systemet når hun mener det er nødvendig. Det gir trygghet. Kanskje ikke en lege som innbyr til «småprat».Jeg opplever at hun lytter og bryr seg, men man bør selv være tydelig og konkret, noe hennes tilbakemeldinger også er. Kunnskapsrik og jeg føler meg meget godt ivaretatt. Kommer nesten alltid inn til timen til omtrent avtalt tid.