Shaista Anwar

Autorisasjon (2009)

Shaista Anwar er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Shaista Anwar

Imøtekommende og lett tilgjengelig

Opplever respekt og effektivitet. Trivelige ansatte i skranken. Beklager seg ved forsinkelser. Henviser ved behov.

Ikke godt nok

Groruddalen Legekontor er et kontor med trivelige praktikanter/assistenter som arbeider der og med en hyggelig lege. Dessverre er ikke det nok. Legen kommer konsekvent sent på kontoret og for sent til timene. Legen virker heller ikke spesielt interessert i å ta tak i symptomer man viser til. Praktikantene ved kontoret har dessverre et så begrenset norsk språk at det blir misforståelser i kommunikasjonen ved prøvetaking. Dette er også nevnt for legen uten at det tilsynelatende skjedde noe mer med det. Du må forøvrig purre for å få svar. Dette er ikke bra.

Lyttende og omsorgsfull

Shaista er en lege som ser deg, som følger opp og kjenner pasientene sine. Uansett hvor hektisk dagen er hos henne møter hun alltid pasientene sine med et smil og høflighet. De som sitter i resepsjonen kan lære litt av henne der, og er ikke alltid like blide og løsningsorienterte. Ellers veldig fint!

Verdens beste lege

Jeg har tidligere hatt en lege som ikke var til noe hjelp. Men heldigvis traff vi på henne og vi er veldig fornøyd med henne, anbefaler henne til alle. Hun ser på deg, mens man snakker og ikke skriver ned og fjerner blikket. Hun tar tid og er en veldig omsorgsfull person.
Takk Gud for at du eksisterer!:)

Den beste legen

Jeg er veldig fornøyd med Shaista og har absolutt anbefalt henne til alle jeg kjenner. Hun hører, bryr seg og tok meg på alvor. Skulle ønske at alle leger var som henne. Hun er veldig dyktig og er flink til å følge opp! Anbefales på det sterkeste :)