Ehsna Bano Ali
Lege Ehsna er rolig og empatisk lege ,tar svært god tid til å lytte og gir praktiske råd. Jeg har hele livet slitet med kronisk sykdom men takket være Lege Ehsna er jeg langt bedre enn andre med samme sykdom er . Vanskelig å si noe om ventetid, Noen ganger må noen gå før meg i køen. En annengang kan det være jeg som kommer først, har full forståelse for det.
Jeg er så fornøyd, endelig etter en høst/vinter med mye sykdom fikk vi endelig hjelp med sønnen våres. Veldig effektiv og profesjonell, jeg følte at hun visste hva hun drev med og tok meg på alvor. Ikke noe synsing og vas men rett på en løsning, akkurat slik jeg liker det! Og veldig hyggelig dame, så glad for at jeg har byttet fastlege. Hun på laboratoriet og i luken var også hyggelige, jeg ble så positivt glad etter noen av de tingene jeg har lest her, så visste jeg ikke hva jeg skulle forvente. Veldig fine folk!
Jeg er veldig fornøyd med både Ehsna som fastlege og legekontoret Vestre Ensjø. Jeg opplever Ehsna som en dyktig lege som tar faget sitt seriøst, samt at hun lytter og forsøker å finne de beste løsningene for meg som pasient.
Pluss for at legekontoret har mulighet for akuttime på dagen ved behov.
Føler at jeg ikke blir tatt på alvor, og kontoret fremstår som useriøst. Leste innlegg her , som gjorde at jeg valgte dette kontoret , angrer nå og må bytte legekontor og det synes jeg er trist.
Har besøkt denne legen en del ganger det siste året, da jeg har slitt med flere ting. Sitter igjen med at det ikke er mye hjelp å få hos denne legen. Det er ingen interesse for å sjekke ut ting, og heller ingen interesse for å etablere en plan for videre fremdrift når én prøve kommer tilbake uten svar. Det er åpenbart noe som ikke er som det stemmer, men det er ingen oppfølging fra legen med videre behandling/prøver man kan gjennomføre for å forsøkte å fikse det som er galt. I tillegg sliter hun med å skrive norsk. Hun er god nok muntlig og det er lite å sette fingeren på der, men hun klarer ikke skrive riktig i henvisniger osv. og det er feil som kan føre til en misforståelse videre i behandlingen senere. Det er ikke bra. Hun er heller "aldri" tilgjengelig og man må vente en liten evighet på time. Er sjelden på jobb.