Shahid Javaid

Autorisasjon (2010)

Venteliste

38 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Shahid Javaid er en av 606 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Shahid Javaid

Styr unna!

Har hatt Shahid som fastlege i et par år. Han har alltid virket travel og uinteressert, knapt noe øyekontakt, tastaturet klakker så snart jeg åpner munnen.

I fjor sommer søkte jeg hjelp for psykiske lidelser og han sendte en henvisning til en psykiater (han ba meg også om å sende inn en ekstra selv, som jeg senere fant ut er mot reglene). 9 måneder senere purrer jeg på henvisningen, får beskjed om at den ble sendt inn og at jeg bør kontakte psykiateren. Da jeg ringer dem får jeg vite at henvisningen forlengst var avvist, og at melding hadde blitt sendt til fastlegen om det.

Nå finner jeg meg ny fastlege og håper at den neste er litt flinkere.

Meget godt fornøyd

Lytter og forstår. Ønsker å hjelpe og tar deg seriøst. Ville beholdt ham om jeg kunne.

Dårlig score på ventedager før time er ikke legens skyld. Stor pågang i Oslo.

Fantastisk fastlege

Shahid er en fantastisk lege, og den beste jeg noen gang har hatt. Han tar meg alltid i mot med et varmt smil og god humor. Han lytter og tar meg alltid seriøst. Han er alltid behjelpelig og kommer med gode råd. Han er flink til å følge meg opp, også med andre instanser. Han er tilgjengelig, og tar seg tid på tross av å ha mange pasienter. Jeg føler meg alltid velkommen og hans gode humør er alltid smittsomt.

Veldig fonøyd!

Veldig fornøyd med Shahid som lege, han hører etter, gir behandling og henvisning etter ønske og behov. Legesenteret er også hyggelig!

Den beste fastlegen

Jeg er utrolig fornøyd med Shahid Javaid som fastlege. Han er dyktig og lytter til pasientens bekymringer. Selvom jeg har flyttet fra Ensjø nekter jeg å bytte fastlege, så flink er han.