Dag Otto Kleppe
Mine problemer startet allerede ved timebestilling. Satt i tlf ca 2 timer fra 0830-1030 til jeg ga opp. Prøvde å sende dem en melding på et tlfnr de oppga også men den har jeg nå to uker senere ikke fått svar på. Prøvde så å ringe etter lunch og fikk da oppgitt at Dag Otto hadde fri. Han jobber tydeligvis bare 3 dager i uken...endte opp med å dra privat etter altfor mange forsøk på å komme gjennom.
Dag Otto følger opp opp og tar seg tid til å snakke rundt diagnosene.
Henviser til spesialist ved behov men er også dyktig til å gjøre vurderinger på egen hånd.
Enig i kommentarer andre kommentarer her om kundeservicen i skranken men det er en liten del av helheten.
Alt i alt godt fornøyd
jeg byttet lege til Kleppe fordi jeg har lest så mye bra om han.Men dessverre så fikk jeg aldri time hos han. Hver gang jeg ringe inn for å få time hos han, så var han ikke på jobb eller på noe kurs. Når man jobber i full stilling så er det ikke så lett å ta seg fri når som helst, og denne legen var vist på jobb kun tre dager i uken..
Nå har jeg byttet lege..
Doktor Kleppe er en ung mann som griper fatt i problemene og prøver å løse de på en effektiv måte, noe han lykkes svært godt med! Han tar seg god tid til å lytte til hva som plager deg, og foretar så en grundig evaluering av hva som behøves av behandling, henvisninger osv. Jeg har hatt utallige luftveisinfeksjoner bla, og andre leger har gitt meg piller til å dempe hoste og annet ubehag. Dette har hjulpet i en periode, men så er jeg tilbake med plagene igjen. Dr. Kleppe foreslo at jeg skulle bruke en inhalator som astmaplagede mennesker benytter. DET hadde jeg aldri forestilt meg skulle hjelpe, men jeg har aldri følt meg så frisk og rask som etter at jeg begynte med det! Takk, Dag Otto Kleppe!
En lege som lytter til hva du sier, men jeg følte ikke jeg fikk den hjelpen jeg trengte, henvisning til fysioterapaut og betennelsesdempene er ikke alltid løsningen..
Forøvrig en hyggelig ung mann, med kort ventetid og bra lokaler.