Anna Brandslien
Hun har vært fastlegen min i ca 7 år. Hun er en dyktig lege som kan jobben sin. Det er ikke ofte jeg må til en lege, men hver gang jeg har en time hos henne, så er hun effektiv og hjelper meg alltid. Hun lytter til alt jeg har å si samtidig som hun gjør jobben sitt utmerket. Jeg er så glad til at jeg byttet til henne!
Jeg føler hun ikke ser pasienten. Jeg har hatt hun som fastlege i 8år og aldri fått noe særlig hjelp, med tanke på at jeg sliter med hodet og magen.. Ble heller ikke hevist til spesialister før jeg fikk time hos en turnuslege. Dette er for dårlig. Hun ser sur ut heletiden.
Virker som hun ikke liker jobben sin, lite empatisk, og lytter rett og slett ikke til pasienten. Kan virke ganske overlegen. Faglig dyktig, men mangler evnen til å se og kommunisere med pasienten. Kommer definitivt til å bytte fastlege.
Faglig dyktig. Rask. Finner ut av ting. Lite empatisk. Virker ikke interessert. Bytter lege fordi hun ikke liker jobben sin. Virker som hun kjeder seg.
Veldig tilfreds med Anna, hun lytter og forstår. Og nøler ikke med å henvise om man har ett problem som skal sjekkes 👌🏼