Sang Tran
Sang Tran er en god lytter og bryr seg genuint om hvordan han skal hjelpe meg! Tar seg god tid og er munter og imøtekommende. Jeg føler meg veldig velkommen både hos Sang og i møte med de hyggelige ansatte i skranken! Sang ser muligheter istedenfor begrensninger og har derfor hjulpet meg på vei til å bli frisk, der en annen lege ikke ikke ville hjelpe. Jeg var heldig som fikk plass hos Sang på den tiden jeg trengte det mest, det er vemodig å måtte bytte til en annen lege nå, grunnet flytting!
Anbefales på det varmeste ! Lytter og hjelper så godt han kan. Lillekollen legesenter har den korteste ventetid jeg i mitt liv har opplevd hos noe helseforetak. Oftest får jeg time samme dag eller påfølgende. Språkproblemer er det ikke. Tran snakker og forstår Norsk uten problem. Ang kontordamer og blodprøve er de hjelpsomme og hyggelige.
Jeg har to meget alvorlige sykdommer bak meg og denne legen klarte ikke å følge opp på ordentlig måte. I tillegg skremmende dårlig kunnskap og lite lydhør og merkelige løsninger på problemer som f.eks. søvnvansker.
Et lite kirurgisk inngrep som forrige fastlege utførte strålende, gjorde bare vondt værre hos denne legen.
Mulig en god lege for "enkle" diagnoser, men håpløs når det gjelder alvorlige sykdommer. Byttet etter fire ganger hos denne.
Alltid ekstrem lang ventetid på kontoret.
Har opplevd at denne legen velger enklere symptombehandling i stedet for å gå i dybden på årsaken til at symptomer har oppstått. Medisiner har bivirkninger.
Å forstå menneskes fysiske og psykiske helse er en enorm oppgave som jeg skjønner ikke er lett å gjennomføre på ti minutter. Likevel er det det som er fastlegens oppgave, og jeg ville valgt en annen fordi jeg opplever å ha fått råd om å ta medisiner til problemer jeg nå vet at jeg kunne komme ut av ved å legge om kosthold og gjøre livsstilsendringer.
En av de beste legene jeg har vært hos. Han er ikke bare opptatt av mine sykdommer, men også årsaken til det. Det er jo det som er det viktigste. Han er opptatt av hvordan jeg har det i hverdagen, og vil gjerne hjelpe med noen gode råd. Han er positiv og har godt humør. Tar seg god tid med alle sine pasienter, og er bare TOPPERS:)))))))))))))